Csapatépítés


Csapatépítő játékokat manapság sok tréner cég kínál, sokféleképp. Társulatunk a résztvevők virtusát kívánó - szerepjátékkal bővített - játéksorokkal, illetve fizikai cselekvésre épülő folyamatokkal színesíti a hazai palettát. Munkatársaink színházban, pedagógiában és felnőttképzésben lassan három évtizedes tapasztalattal rendelkező rutinos képzők, és színházpedagógusok. 

Műhelyünk különféle csapatépítő, feszültségoldó, együttműködést elősegítő formákat alkalmazó együttlét megtervezését és levezetését kínálja önálló programként, vagy szakmai programok elé gyújtópontként, vagy programok végére, levezetés gyanánt.

Felnőtteknek szóló játékaink - melyek kivétel nélkül készségfejlesztő-jellegűek - nem pusztán szabadidős tevékenységként hasznosak, hanem egy adott szervezet számára hatékonyan segíthetik az egymás iránti érzékenyítést, a munkahelyi szocializációt, a pszichológiai csoportfolyamatokat, az ön- és csoportismeret fejlesztését, és nem utolsósorban az interperszonális kommunikáció hatékonyságának növelését. 

Csapatunk a felnőtt játékprogramok során nem analizál és értékel, hanem játékokat, vagy cselekvésre épülő folyamatokat, érdekfeszítő szituációkat kínál a résztvevők számára, melyekben mindenki részéről - a személyes bevonódás kritériumai alapján - elengedhetetlen a közös gondolkodás, a kreativitás, és a csapatmunka.

Programjainkat szívesen kínáljuk a Csűrdöngölő Alkotó és Rendezvényházzal együttműködésben.

Bővebb információért, részletes programajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot! 


Fotógaléria